naturens muntre søn

 

Naturens muntre søn

Bogen handler om mænd, der har en tilbøjelighed til at forføre de kvinder han kommer i nærheden af ved at gøre dem til mødre. Det kommer til udtryk i, at han søger bekræftelse af de kvinder han kommer i kontakt med. Han vil fx gerne have ros af sin kæreste, og han søger i det hele taget at give hendes ansvaret for hvordan han lever sit liv – og beklager sig over, at hun ikke træffer de rigtige beslutninger. Det mærkelige er, at denne drengerolle trives side om side med en anden rolle, lige som to sider af en mønt. Denne anden side er faderollen og når den er i spil søger manden at gøre de kvinder han omgiver sig med til døtre. Han optræder derfor med stor autoritet og øser gerne af sin store erfaring og taler gerne ned til dem uden at ville være uforskammet. Det er ikke alle kvinder der finder sig i en sådan behandling, men der er dem, der elsker det og gerne gør sig lidt dumme for at kunne vise sin taknemlighed over, at han også er den store mand med den store pengepung.

”Naturens muntre søn” udkom i 2007 i to oplag og er i dag udsolgt fra forlaget. Du kan købe den i Greens boghandel, Sorgenfri Torv 20, 2830 Virum. Dér koster den 100 kr. Jeg har desuden nogle få eksemplarer. Hvis du vil købe den af mig, skal du blot skrive en email hvor du opgiver din adresse og indsætter 149 kr på min konto (Danske Bank 3409 konto nr. 0010922372) så har du bogen få dage efter med posten.

Du kan læse anmeldelser af bogen her:

Henriette Junker

Politiken Kultur

Berlingske Tidende

Bog Guide

 

Naturens muntre søn bestilling
Gadenavn, postnr og by


Psykolog Finn Korsaa - Vimmelskaftet 41 A, 3. sal - 1161 København K - Telefon 31 31 30 10 - Email: Finn@korsaa.dk
  • Du er velkommen til at stille spørgsmål.
    Spørg hvis der er noget du er i tvivl om – og spørg om det du har det svært med, er noget som du tror jeg kan hjælpe dig med.

    Jeg vil gerne kontaktes: