Problemet

Det er med parforholdet som med månen, enten er det aftagende eller også tiltagende. Et parforhold rummer imidlertid muligheder i kraft af to forskellige menneskers vilje til fællesskab. Man har altså ressourcer og det er dem jeg kan hjælpe med at bringe i spil. Mange par lever ulykkeligt sammen fordi den ene eller begge savner nærhed og intimitet. Der kan skyldes nedbrydende magtkampe, og følelsen af at blive svigtet og det kan føre til, at man mister respekten for hinanden og dermed også sætter begær og tiltrækning over styr.

Parterapi 

Parterapi kan være en hjælp til at klargøre problemstillingen og give en forståelse af hvad der kan gøres for at tilvejebringe en ønsket ændring. En parterapi tager sigte på hjælpe parterne til at fungere sammen på en mere givende og hensigtsmæssig måde.

Skilsmisse

Hvis uoverensstemmelserne ender i skilsmisse opstår der en række praktiske og følelsesmæssige problemer som skal løses. Det kan være spørgsmålet om, hvad man skal sige til børnene, og hvordan man fremover får et forældreskab til at fungere uden at være par. Dertil kommer skuffelserne og bitterheden over bruddet, og det er vigtigt at lære hvordan man kan bearbejde dem, uden at inddrage børnene.Psykolog Finn Korsaa - Vimmelskaftet 41 A, 3. sal - 1161 København K - Telefon 31 31 30 10 - Email: Finn@korsaa.dk
  • Du er velkommen til at stille spørgsmål.
    Spørg hvis der er noget du er i tvivl om – og spørg om det du har det svært med, er noget som du tror jeg kan hjælpe dig med.

    Jeg vil gerne kontaktes: