Priser

Hvis du har brug for en samtale med en erfaren psykolog koster det 900 kr for en session på 45 minutter. Den første samtale er af 1½ times varighed og koster altså 1800 kr. Du kan købe en pakke, der består af 10 sessioner og det koster 8.500 kr.

Parkonsultationer er altid af 1½ times varighed og koster 2400 kr. Dersom du og din partner er enige om, at I vil blive sammen, og ønsker at lave om på utilfredsstillende eller nedbrydende vaner, kan jeg tilbyde en pakkeløsning. Erfaringen viser, at det i gennemsnit tager fem sessioner at bearbejde, ændre og indarbejde nye og mere tilfredsstillende vaner i parforholdet og familielivet. Jeg kan tilbyde en pakke, der består af 5 sessioner af 1½ time. Det koster 11.000 kr.

 

Betaling er enten kontant eller via bank overførsel.

(Danske Bank. Reg.nr. 3409 konto nr. 0010922372)

(pakker er non-refundable)

 

Intensiv psykoterapi på Solkysten

Jeg kan desuden tilbyde intensiv parterapi i januar-februar måned, tæt ved Malaga. Det er både nemt, praktisk og billigt at komme dertil, og der går tog fra lufthavnen. Riv et par dage ud af kalenderen og kom til Fuengirola. Du sørger selv for indkvartering, det er meget billigt på denne tid af året og der er god plads på hotellerne. Vi kan sammen arrangere intensive konsultationer dagligt, hvor vi ikke skelner til klokken. Hvis du kommer alene kan terapien tage form af vandreture hvor der er tid til at gennemdrøfte problemerne. Det er hovedsagelig godt vejr i Fuengirola, der er gode og billige restauranter og der er ofte mulighed for at se solopgang over det betagende smukke Middelhav. Der er således ideelle muligheder for at kombinere det personlige arbejde med rekreation og motion.

Skriv til mig og forhør dig nærmere.Psykolog Finn Korsaa - Vimmelskaftet 41 A, 3. sal - 1161 København K - Telefon 31 31 30 10 - Email: Finn@korsaa.dk
  • Du er velkommen til at stille spørgsmål.
    Spørg hvis der er noget du er i tvivl om – og spørg om det du har det svært med, er noget som du tror jeg kan hjælpe dig med.

    Jeg vil gerne kontaktes: